BRUIDSFOTOGRAFIE

Dromen jullie van een intieme, relaxte bruiloft waar woorden als creatief, net even anders en aandacht voor details bij passen?

Een festival wedding, bohemian bruiloft of trouwen op een prachtige plek in het bos? Ik kom jullie bruiloft graag op een journalistieke wijze vastleggen. Geen ‘cheese’ voor de camera, maar echte momenten daar gaat het om voor mij.

Klinkt dit als een match? Neem dan snel contact met me op. Ik ben heel benieuwd naar jullie plannen!

 

WERKWIJZE

De voorbereiding

 

Spreken mijn foto’s jullie aan? Dan nodig ik jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek kunnen jullie mij alle plannen voor jullie dag vertellen, leren we elkaar kennen en kunnen jullie me alles vragen wat jullie willen. Klikt het van beide kanten? Dan kom ik graag jullie bruiloft fotograferen. In de voorbereiding ontvangen jullie een brochure met simpele tips en tricks voor nog mooiere foto’s. Ook volgt er een gesprek om alle details van jullie dag door te nemen.

De grote dag

 

Op de dag zelf hoor ik vaak van bruidsparen en gasten dat ze al snel niet meer doorhebben dat ik er ben. En dat is precies wat ik graag wil. Door goed te observeren kan ik beelden maken van grote en kleine momenten, zonder me er in te mengen. Uiteraard neem ik wel de leiding als dat echt nodig is zoals bij de loveshoot of groepsfoto’s. En sta niet gek te kijken als ik op de grond lig, midden in de struiken sta of ergens bovenop klim;-). Ik ben altijd op zoek naar een mooi beeld.

Na jullie bruiloft

 

Waarschijnlijk zijn jullie heel nieuwsgierig naar de foto’s. Dat snap ik helemaal! Daarom ontvangen jullie kort na de bruiloft een preview. Na 5 tot 6 weken staat de gehele reportage klaar in jullie eigen online gallery. Hierin vinden jullie ook een slideshow met daarin de hoogtepunten van de dag. Willen jullie graag een album? Dan gaan we samen aan de slag om een prachtig boek te maken. Meer info over de mogelijkheden hiervoor kunnen jullie vinden op deze pagina.

INVESTERING

Een bruidsreportage van 6 uur is mogelijk vanaf €1099,-

 

Een reportage is inclusief:

  • Een kennismakingsgesprek
  • Een detailgesprek
  • Een preview van 5 foto’s kort na de bruiloft
  • Een eigen online gallery
  • Minimaal 200 unieke, bewerkte foto’s
  • Een slideshow met de hoogtepunten van jullie dag
  • Reiskosten binnen Nederland

 

 

Willen jullie dat ik meer uren kom fotograferen? Natuurlijk kan dat! Een uur extra fotografie kost €100,-.

Jullie ontvangen dan ongeveer 30 beelden per extra uur.

 

Willen jullie graag de foto’s laten afdrukken in een album?

Een prachtig, handgebonden fine-art album is mogelijk vanaf €250,-.

 

Bij het boeken van een bruidsreportage ontvang je 20% korting op een loveshoot. Zo hebben jullie gelijk prachtige foto’s voor jullie uitnodigingen. 

Berdien Westland Fotografie heeft het recht om de door haar gemaakte foto’s te gebruiken voor promotionele doeleinden, zoals haar website, facebook, blog en eventuele wedstrijden. Willen jullie dit liever niet? Laat mij dit dan voorafgaand aan de reportage weten.

Bekijk hier de  Algemene Voorwaarden.