bruiloft Middelburg

Bruiloft in Middelburg – Andrea en Naut

Bruiloft in Middelburg – Andrea en Naut

 

Middelburg, zeker niet om de hoek voor mij. Maar toen Andrea en Naut mij benaderde om hun bruiloft vast te leggen was er geen twijfel mogelijk. Met veel zin op naar Zeeland!

De dag begon voor mij op het stadhuis van Middelburg. Voor wie daar onbekend is… Een werkelijk waar prachtig en statig bouwwerk uit 1520 (Google, bedankt;-). En van binnen nog mooier dan van buiten. Wow, wat een mooie zaal en nog veel mooier licht voor mij als fotograaf. Nadat ik de zaal had bekeken en mijn spullen had neergezet rende ik naar buiten (uiteraard weer een graadje of 30) want het bruidspaar was in aantocht.

Het bijzondere van deze bruiloft was dat alle locaties op loopafstand van elkaar waren. De ouders van de bruidegom wonen vlakbij het stadhuis en door de oude straten kwam het bruidspaar dan ook met hun ouders aangelopen.

Na de ceremonie vertrokken alle gasten naar het huis van de ouders van de bruidegom voor de receptie. In een prachtig aangeklede tuin werd er gefeliciteerd, geproost, taart gegeten, gekletst, gelachen, er heerste een hele fijne sfeer. Een mooi detail waren de gebakschoteltjes. Tijdens het kennismakingsgesprek had de bruid aangegeven dat ze al tijden bezig was om overal vintage gebakschoteltjes te verzamelen om die, met een opschrift, aan hun gasten mee te geven als bedankje. Heel origineel en het zag er heel mooi uit!

Het plan was om vervolgens te lopen naar de locatie voor het diner. Maar wat het bruidspaar niet wist, was dat er voor hun een tuk tuk geregeld was als vervoer. Helemaal verrast waren ze, leuk! Dus toen alle gasten verzamelden voor de Kloveniersdoelen (ook weer een geweldig plek trouwens) kwam het bruidspaar aangereden in de tuk tuk. De avond vulde zich met heerlijk eten, mooie speeches en vervolgens een feest waar de voetjes flink van de vloer gingen.

En die openingsdans…mijn complimenten, dat was er eentje om te onthouden. Ik zie het mezelf nog niet doen;-)

Mocht je na dit verslag nu denken… dit lijkt op een aanbeveling voor Middelburg. Ja, dat klopt! Later ben ik er zelf nog een weekendje geweest om alles nog eens rustig te bekijken en ik kan het jullie van harte aanbevelen om daar eens een paar dagen rond te struinen, uit te waaien op het strand en lekker te gaan eten.

Locatie ceremonie: Stadhuis Middelburg | Locatie ceremonie: Eigen locatie | Locatie diner en feest: Kloverniersdoelen Middelburg| Styling/decoratie: zelf verzorgd door het bruidspaar | Bloemen: Plantaardig Middelburg | Taart: Bliek Meesterbakkers | Bruidsjurk: Laura Dols Amsterdam | Haar & Make up: Jolanda van Biesbergen | Pak bruidegom: Salvatore Vacerra Utrecht | Catering bij de receptie: restaurant Eetkamer Middelburg | Muziek: Spotted