trouwfotograaf Lochem

Buitenbruiloft in Groot-Ammers – Iris en Wesley

Buitenbruiloft in Groot-Ammers – Iris en Wesley

Afgelopen zomer mocht ik de buitenbruiloft van Iris en Wesley vastleggen. De ochtend begon voor mij in het ouderlijk huis van Iris. En waar ik nog weleens binnenkom in een wat hectische situatie was ik hier bijna (nou ja, laat dat maar weg) verbaasd over de rust. Bijzonder en ook mooi om te zien hoe Iris zich in alle rust aankleedde voor haar grote dag.

Enige tijd later kwam het telefoontje binnen dat Wesley er aan zou komen om zijn bruid op te halen. Hij parkeerde de stijlvolle Kever voor het huis en daar was ze. Had ik al gezegd dat ik first look momenten altijd erg mooi vind? Nee? Bij deze..

Na een bezoek aan een oudtante, die de bruiloft helaas niet bij kon wonen, gingen we samen op pad in een natuurgebied voor de fotoshoot. Even een moment voor hun samen. En ja ook ik en mijn camera, willekeurige wandelaars en hun loslopende honden… Maar goed, details blijf je houden. We hadden genoeg tijd, wat mij de mogelijkheid gaf om op zoek te gaan naar de mooiste plekken voor de foto’s. Ik weet nog goed dat Iris bij de kennismaking tegen mij zei: ‘Ik sta vaak niet zo mooi op foto’s’. Nou Iris, dat kun je bij deze niet meer zeggen denk ik zo;-)

Wat een heerlijk stel deze twee. No stress, veel humor en dol op elkaar. En dat dat precies bij hun past bleek wel uit de ceremonie en het diner wat die dag nog volgde. Na het diner was het voor mij tijd om te gaan. Maar ik vermoed dat de gezelligheid, de liefde en de humor die dag nog lang is gevierd!

Lieve Iris en Wesley, heel veel geluk samen! En jullie zijn echt een mooi stel!

Bruidsjurk: Amiga Bruidsmode Breda | Pak bruidegom: Oger |Locatie: Eigen locatie in Groot Ammers | Bloemen: Bloemen van Anita | Taart: | Catering: Eten van een lekkere tafel | Stretchtent: Visser Verhuur | Drukwerk: PIT Tekst en Creatiebureau