bruid en bruidegom

Trouwen in het weiland – de bruiloft van Lisa en Rob

Trouwen in het weiland – de bruiloft van Lisa en Rob

Een prachtige tuin, een weiland met een uitzicht om niet te vergeten, een prieel met dromenvangers, een strakke blauwe lucht en een heerlijke zon. Kan het nog beter!?! Nee toch? Afgelopen zomer mocht ik de bruiloft van Rob en Lisa vastleggen.

Aan werkelijk alle details was gedacht. En alles geregeld door de creatieve Lisa. Al maanden was ze bezig om ervoor te zorgen dat hun bruiloft een dag werd om niet te vergeten. Overal haalde ze spullen vandaag en regelmatig kreeg ik een berichtje met de nieuwste aanwinsten, zo leuk!

Op de dag zelf hield ik mijn hart wel even vast. De weersvoorspelling was niet al te best. Maar ook hier: aan alles was gedacht en ook was er een ‘wat-als-het-regent-plan’, ik zeg ‘top’!. Gelukkig kwam dit meer dan goed en werd het een prachtige warme dag.

Ik begon de ochtend bij Lisa. En haar vriendinnen, en haar moeder en zus, en twee kinderen, en een goede vriend die de make-up zou doen, en… en.. en.. Een beetje chaotisch maar het was zo leuk, overal gebeurde wel iets. Aan de ene kant van het huis werd de laatste hand aan de taart gelegd en aan de andere kant begon het make up ritueel met de finishing touch van Lisa zelf.

Soms werd het wel even spannend. Want buiten liep Rob rond om nog de laatste dingen te regelen. Want tja, er moet wel ijs in de kruiwagen zodat de drank koud blijft. Maar ja, Lisa zat vlakbij. Dus op een bepaald moment kroop Lisa ongeveer in de gordijnen om ervoor de zorgen dat Rob haar niet zou zien.

De jurk werd aangetrokken in de prachtige tuin die bij het huis lag. En toen volgde er veel mooie momenten. De ontmoeting tussen dochter en vader en niet te vergeten met de hele bridesquad. Een stralende vader die zijn prachtige dochter naar het altaar begeleidde. En natuurlijk de ontmoeting tussen Rob en Lisa. Wat een mooi stel!

De dag eindigde voor mij met het feest. En wat voor feest! Een emotionele openingsdans en een oma die danste alsof ze 20 was. GE-WEL-DIG. Wat heb ik ervan genoten om deze bruiloft vast te mogen leggen en wat een lieve familie en vrienden.

Lisa en Rob, prachtig stel samen met jullie briljante kleine man. Heel veel geluk samen!