VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is je werkgebied?

Ik fotografeer bruiloften in heel Nederland. De reiskosten zitten bij de prijs in. Ik zorg er altijd voor dat ik ruim op tijd ben.

Is de locatie van jullie bruiloft op meer dan 1,5 uur reizen vanaf Lochem en willen jullie dat ik 8 uur of meer kom fotograferen? Om zeker te weten dat ik op tijd ben en niet oververmoeid naar huis rijd, verblijf ik de nacht van tevoren in een hotel bij jullie in de buurt. Hiervoor reken ik een bijdrage van €75,-.

We willen je graag boeken. Hoe kunnen we dat doen?

Wat leuk! Als jullie het contactformulier invullen neem ik z.s.m. contact met jullie op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen. Na het gesprek ontvangen jullie van mij een offerte. Klikt het en zien jullie het helemaal zitten dat ik jullie bruiloft kom vastleggen? Dan kunnen jullie de offerte tekenen en de aanbetaling voldoen. Op dat moment staat jullie datum met grote dikke letters in mijn agenda.

Vlak voor jullie bruiloft plannen we nog een detailgesprek in waarin we samen de hele dag doornemen. Ook neem ik nog even contact op met jullie ceremoniemeester(s). Misschien zijn er nog wel een aantal dingen geregeld die voor jullie nog strikt geheim zijn;) Op die manier ben ik helemaal op de hoogte van alles wat er gebeuren gaat en kan ik jullie dag zo goed mogelijk vastleggen.

Is het mogelijk om een 2e fotograaf te boeken?

Dat kan! Ik heb een netwerk van professionele fotografen die ik hiervoor kan benaderen. Het grote voordeel van een tweede fotograaf is dat we samen van nog meer verschillende invalshoeken jullie dag kunnen vastleggen. En wat dachten jullie van het fotograferen van zowel het aankleden van de bruid als de bruidegom indien dit plaats vindt op verschillende locaties. Een second shooter kost €70,- per uur.

Wij zijn niet fotogeniek. Wat nu?

Geen enkel probleem! Sterker nog, enorm herkenbaar;-).

Maar maak jullie niet druk. Ik zorg ervoor dat jullie je op je gemak voelen. Tijdens de dag ben ik vooral op de achtergrond aanwezig zodat jullie op een gegeven moment nauwelijks meer merken dat ik er ben. En tijdens de fotoshoot stuur ik jullie aan, zodat jullie weten wat jullie moeten doen. Dat komt helemaal goed!

Hoe werkt de betaling?

Na het bevestigen van de opdracht ontvangen jullie een factuur voor de aanbetaling. Dit is 25% van het totaal bedrag. Voor de overige 75% ontvangen jullie een factuur in de week na de bruiloft. Deze dient binnen 14 dagen betaald te worden.

Wat gebeurt er als je ziek bent?

Gelukkig is het nog nooit voorgekomen, maar stel dat… Dan heb ik een uitgebreid netwerk van professionele fotograferen die ik direct kan benaderen in geval van nood.

Hoeveel foto's krijgen we?

Jullie ontvangen minimaal 250 foto’s bij 6 uur fotografie. Per extra uur krijgen jullie ongeveer 30 beelden extra.

Wanneer ontvangen we de foto's?

Een paar dagen na de bruiloft ontvangen jullie een preview van 5 foto’s. De gehele reportage is klaar binnen 5 tot 6 weken. In een eigen online gallery staan voor jullie alle foto’s klaar en een slideshow met de hoogtepunten van jullie dag.

Kunnen we de onbewerkte foto's krijgen?

Nee, ik lever geen RAW bestanden. Ik bewerk alle foto’s met zorg en aandacht zodat ze passen in de stijl die jullie op mijn website vinden. Na de bewerking zijn de foto’s echt ‘af’ en lever ik ze aan jullie op.

Lever je ook trouwalbums?

Zeker! Ik lever albums van een Nederlandse leverancier die prachtige, handgemaakte, fine art albums maakt. Meer informatie en foto’s van de albums kunnen jullie hier vinden.

Kunnen we zelf de foto's kiezen voor het album?

Ja. Jullie foto’s ontvangen jullie in een eigen online gallery. Hierin kunnen jullie aangeven welke foto’s jullie graag willen zien in het album. Aan de hand van deze keuze maak ik een proefversie. Daarin kunnen jullie eventuele aanpassingen aan mij doorgeven. Kortom, jullie krijgen een album wat helemaal naar jullie zin is!